Siirry pääsisältöön

Kaksoisliekki Osa 21: Haastattelussa toinen kaksoisliekki

Valon haastattelussa kaksoisliekki joka on nainen ja energialtaan enemmän maskuliinen. "Profiililtaan" runner eli karkuun juokseva osapuoli. Tästä se lähtee.


Koska GPDR asetuksista johtuen emme voi paljastaa haastateltavan oikeaa henkilöllisyyttä, mitä nimimerkkiä käytämme sinusta?

EatMyPyssy69

Valo: Joo-o *nyökyttelee*

Koska nimimerkki on pitkä. Käytämme siitä jatkossa lyhennettä Pussy

Valo: Otetaan kuva sun tisseistä

Pussy: Otetaan vaan





Valo: Ensimmäinen kysymys. Arvio kuinka kiimainen pimppisi on asteikolla 0-10 jossa nollaa edustaa Saharaa ja 10 purkautuu tulivuorta

Pussy: Tinderiin liittymisen jälkeen sanoisin 8,5
Valo: Uh, olisin ulkopuolisena arvioinut lukeman oleva noin 126. Haluatko paljastaa jotain iästäsi
Pussy: Ikuisesti 25
Valo: Tärkeimmät asiat on nyt hoidettu, joten voimme mennä kevyempiin aiheisiin.
Valo: Miksi juokset karkuun?

*PING* FB Messenger viesti Valon puhelimeen.

Valo: Kaveri on ollu kaks viikkoo lomalla ja se ei oo ruskettunu yhtään. Otan paidan pois ja lähetän sille kuvan.




Pussy: Ootpa sä ruskee. Saanko kokeilla sun vatsaa.
Valo: Kokeile vaan
Pussy: Miten sun iho on noin pehmee ja silee? Sheivaatko ittees?
Valo: En, se on aina ollu tollanen. Kokeile selästäkin. Mun kaksoisliekki sano kans aikanaan samaan. Ylläri et halus kokoajan hiplata.

*Naurua

Paita päälle ja jatketaan.
 

Valo: Nii

Pussy: Vastakysymyksenä, miks en olisi seurannut omaa johdatustani? Koska tähän mennessä lopputulema on ollut se, että jahtaaja eli liekkini on jäänyt jumiin joihinkin omiin asioihinsa ja karkuun juoksija eli minä on edennyt monessakin asiassa.

Jos olisin valinnut vaihtoehdon, jossa kuljetaan yhdessä eteenpäin, olisinko hidastanut itseäni mutta ehkä nopeuttanut liekkiäni. Joka tapauksessa valitsin oman tieni ja nyt vuosia myöhemmin voin sanoa, että se todellakin kannatti.

Valo: Mihin perustuu ajatuksesi siitä, että liekkisi olisi enemmän jumissa kuin sinä itse?

Pussy: Lähtökohtaisesti viimeisen kahdenvuoden havaintojen pohjalta. Huomaan ettei toinen ole edennyt arvomaailmansa mukaisten asioiden suuntaan vaan toimii enemmän sieltä vanhan 3D mallien pohjalta. Eli samasta pisteestä kuin on aikanaan aloitettu.  

Uskon että ne toimintamallit, joihin on hän kasvanut vuosikymmenien aikana. Niistä on ollut haastavaa päästä eteenpäin. Vaikka osa asioista menee eteenpäin, niin silti osa asioista on niin tiukassa, ettei niiden muuttuminen tapahtunut ainakaan vielä. Sen vuoksi TÄNÄKIN vuonna ollaan juteltu niistä samoista asioista kuin useampi vuosi sitten. 

Valo: Oliko teillä isokin ikäero?

Pussy: Joo, vuosikymmeniä. Hän ehkä edustaa sukupolvea jolla on taipumusta asioiden odotteluun aktiivisen toimimisen sijaan.

Valo: Mielenkiintoista. Tämä on hyvin erilainen näkökanta siihen mitä Valo itse ajattelee. Tarkoitan sitä, että feminiinisen energian edetessä myös maskuliinen etenee. Teidän tapauksessa maskuliinen on edennyt ja feminiinen kyntää samoja peltoja vuodesta toiseen. Mielenkiintoista toiseen kertaan.

Pussy: Aspektina voidaan sanoa että hän on henkilönä sellainen joka unohtaa hyvät tapahtumat...

·       jotain tyttöjä kävelee ulkona


Valo: Aika nuoria mulle
Pussy: Ne on kuustoista
Valo: Vähän kun sellasia vihreitä banaaneja. Ite tykkään sellasista tummuneista jotka alkaa olla jo parhaat päivänsä nähny.


...ja energia ohjautuu negatiivisiin asioihin.

Valo: Ja tämä nyt sitten liittyy mitenkä äskeiseen?
Pussy: Siihen eteenpäin menoon vai?

Taustalla soi Beethovenin "Für Elise"

Valo: Alko tehhä muuten mieli buranaa

Pussy: Johdan oman elämäni asioita feminiinisellä energialla mutta kun olemme yhteydessä liekin kanssa, niin energia muuttuu maskuliiniseksi tasapainottuakseen.

Valo: Eli voidaan sanoa siis, että edistymistä on tapahtunut mutta teillä on niitä yhteisiä haasteita edellään olemassa?

Pussy: Hmmm (Ilmeisesti myöntävä vastaus)

Valo: Olette siis jonkin verran yhdessä mutta ette mitenkään aktiivisesti?

Pussy: Ymmm. Tekis mieli naida mutta kun se satuttaa sitä toista. Seksi oli aivan mieletöntä. Tai rakastelu oli parempi sana, en ole ikinä kohdannut samanlaista. Se oli kuin tantrista.

Valo: Kun hän on sinuun yhteydessä niin valikoitko, vastaatko ollenkaan ja jos vastaat niin mitä?


Pussy: Vuonna 2016 ja alkuvuodesta 2017 valikoin mutta parin kohtaamisen jälkeen en ole enää valikoinut koska ei ole enää syytä. Itselläkin oli käsiteltäviä asioita kaksoisliekkiini liittyen. Tavallaan se tapa olla yhtä mutta vapaaehtoisesti erossa toisesta. Perspektiivi on selkeämpi omaan elämään kun tätä matkaa tekee itsenäisesti muttei yksinäisesti.

Valo: Eli koet saavuttaneesi liiton? Sen mistä viime blogissani kirjoitin, et muuten ole sitä vielä ehtinyt lukea mutta puhutaan samoista asioista.

Pussy: Ymmm (oktaavia korkeammalta kuin äsken). Se mikä feminiinisissä energioissa on mua aina haastanut. Pohjustuksena kerron, että feminiiniset energiat ovat pohjaltaan vesienergiaa ja maskuliiniset tulienergiaa. Se feminiinisen energian veden tukahduttava vaikutusta tulienergiaan, saa aikaan raskaita fiiliksiä. Koska feminiinisen energian veden omainen vellominen tunteissa saa aikaan ahdistusta.

Valo: Siistii. Aika hyvä vastaus.
Valo: Mitähän vittua sitä sitten kysyis…?? Ois pitäny vähän miettiä näitä etukäteen
Pussy: Ihanaa kun sä kirjoitat noi kaikki ylös

Pussy: Sähän voit kysyä multa mitä ajattelet niistä 3D, 4D ja 5D liekkikohtaamisesta. Kutkuttaa tosiaan ajatella, että voin illalla vielä keskustella sen Tinder matchin kanssa. Jännittää ja odottava fiilis.

·       * Valo lukee ääneen mitä kirjoitti äsken

Pussy: Vittu kun sä oot ihana * Nauraa* Ota pensasmustikkaa
Valo: Kiitos

Mmmsm mmms mms

Valo: En kysy mitään tollasia 3-5D hommia. En ymmärrä niistä mitään.
Pussy: Vai et halua ymmärtää?
Valo: Alaksä nyt haastatella mua vai?
Pussy: Hyvä dialogi, lukijaluvut vaan kasvaa
Valo: No niin…

Pussy: Mitä tapahtuu sulle jos et saa koskaan sun kaksoisliekkiä? Ihmiselämä on aika pitkä, aijotko tosiaan vaan olla sun päätöksen takana, että kohtaat ihmisiä mutta se sun kirsikka siellä kakunpäällä on vain se kaksoisliekki. Koetko sä edes onnea sellaisesta perinteisestä parisuhteesta? Tai lähellekkään perinteiseen verrattavasta?

Valo: *Huokaa ihan vitun syvään*. En…

Oli mulla muutakin. Olen nyt onnellisempi kuin koskaan ja yks suurin syy on siihen, ettei meistä tullut pari. Siis se aika mitä vietin itsekseni ajatellen, että nyt kun kovasti kehityn ja meen eteenpäin saan kyllä sen mitä haluan. En saanut. Mut se drive ajo ihan hulluna eteenpäin. Mietin liekkiäni kyllä usein, välillä on aikoja jolloin ei ole mielessä ollenkaan ja välillä  taas ihan maanise… siis intessiivisesti. Rakastan kyllä sitä saatanan tonttua ihan helvetisti edelleen mutta jos ei nähdä enää niin ei enää nähdä.

Pussy nostelee hamettaan

Enmä perinteisistä suhteista välitä. Kokeilin tossa pari vuotta takaperin ja meinasin kuolla. En haluu kuolla. Ja siis kyllähän se kaksoisliekki on kirsikka kakun päällä mutta aika näyttää löytyykö ehkä toinenkin kirsikka. Jatkan matkaani, jonain päivänä en oo enää Valo vaan SUPER-VALO.

Pussy: Kysy multa niistä 3, 4 ja 5D suhteista

Valo: No en kysy

Pussy: Mä mietin tässä noita mun tinder matcheja. Ettei mulle enää tuoda 3D tursaita vaan riittävän henkisen kehityksen saavuttaneita henkilöitä. Nyt huomaan että maskuliinen energia on johtanut mua näissä tilanteissa. Koen siis olevani siinä tasapainontunteessa eli pystyn toimimaan tilanteen vaativalla energialla eli joko maskuliinisessa tai feminiisessä.

Valo: Selkee

Pussy: Kaipaan tällä hetkellä sellaista maskuliinistä energiaa jolloin minä saan toimia feminiinisestä energiasta käsiin. Siis hope so. Mutta kait mää tiedän vasta kun kohtaan sen että kuin käy.


Valo: Toivottavasti saat munaa

Pussy: Niin mäkin toivon. Uuuuh nyt värähteli tuolla alhaalla. Pakko tehdä tänään pilluhierontaa.

Pussy: Kirjoitaksä oikeasti kaiken sinne? Jos kirjoitat ni sit mä sanon et hieroks mun pillua tänään?

Valo: *Nauraa

Pussy: Nukutko muuten alasti
Valo: En nuku
Pussy: Mä nukun kun on niin kuuma

Valo: Haluatko lähettää Valon lukijoille terveisiä? Ei tää tarkota, että vielä lopetetaan mutta laitetaan nyt terveiset tässä kohtaa

Pussy: Kesällä pitää muistaa räplätä. Tekee hyvää mielelle, keholle ja sielulle.
Valo: Et varmaan puhu nyt puhelimen räpläämisestä.
Pussy: E

Valo: Meillä on aika lailla keskimääräisen sinitiaisen keskittymiskyky. Voidaan siis tehdä loppupäätelmä, että kaksoisliekit ovat lopulta vain ihmisiä. Toki kovin erityisiä

Pussy: Ne on universumin huoria

Valo: Jep. Huh ottipa voimille. Nyt täytyy lopettaa ja ottaa jossain kohti haastattelun osa 2.




Lopuksi vielä mittailtiin kuin iso muna Valolla on... No ei mittailtu. Katottiin että minkä pitunen Pussyn Tinderdeitti on, se miksi se tapahtuu vaakatasossa on ihan helvetin hyvä kysymys. Me ollaankin vähän erilaisia nuo... siis huoria.

kaksoisliekit@gmail.com - Kaikki huorat voi laittaa postia.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kaksoisliekki Osa 6: Kaksoisliekkimatkan vaikutuksia elämääsi

Kaksoisliekit kohtaa ja elämäsi ei ole enää entisellään Se kuuluisa kaksoisliekkikohtaaminen on tapahtunut ja elämässä myllertää muutokset. Usein nämä muutokset kuvataan romanttisen kauniina ja rakkauden täyteisenä asiana. Todellisuudessa kyse on Talvivaaran ympäristökatastrofin kaltaisesta täystörmäysestä, jotka onneksi ajan myötä on saatu hallintaa ja kohti kestävämpää kehitystä. kaksoisliekki matkassa on hyvin samanlaiset piirteet, koko homma vaikuttaa yhdeltä jättimäiseltä katastrofilta ylitsepääsemättömine ongelmineen mutta sinnikkäästi työtä tekemällä ne asiat alkavatkin järjestyä ja jokainen uusi päivä ajoittaisine notkahduksineen onkin lopulta parempi kuin edellinen. Kaksoisliekin elämässä alkaa tapahtua muutoksia. Tässä muutama ajatus teille liekkimatkalaisille. 1      Ystäväpiiriin tulee muutoksia On kovin yleistä, että ihmisiä häipyy elämästäsi. Niin toki tapahtuu muutenkin mutta tämä aika ei jätä sinulle enää sellaisia henkilöitä lähellesi ketkä eivät ole oi

Kaksoisliekki Osa 1: Kaksoisliekki, kaksoissielu vai kaksoissäde. Rakkaalla lapsella on monta nimeä

Aika yhden tekevää mitä nimitystä käytämme. Kyse on saman sielun kahdesta puolikkaasta. Jos olet kohdannut omasi, on tämä blogi juuri sinua varten. Suurin osa Suomeksi kirjoitetusta liekkimateriaalista toistelee niitä samoja mantroja ja ovat pääasiassa listauksia siitä mitä kaksoisliekkeys on. Syvällisempää materiaalia ei juurikaan ole. Tämä blogi muuttaa asian, joten tervetuloa mukaan. Kaksoisliekki, mutta mitä muuta olen? Ennen kuin aloitan jorinani liekkeydestä, jonka tarkoitus tulee olemaan provosoida sinua, kerron ensin hieman itsestäni. Olen mies, nuori vai vanha? Sitä ei voi tietää. Työelämässäkö? Todennäköisesti tai myös mahdollista että olen yhteiskunnan rahoilla elävä nettitrolli. Vaatekaappia koristaa huippumuoti tai kulahtaneet ysärivaatteet, pidän estetiikasta, älyllisistä keskusteluista, raskaasta liikunnasta (en tosiaan jooga järvenrannalla tai käytä pellavahousuja), olen luonteeltani analyyttinen akateemikko ja individualisti samassa paketissa, kävin yli kymmen

Kaksoisliekki Osa 2: Liekkien maalliset ongelmat ja mitä niille pitäisi tehdä?

Kaksoisliekki, oletko hukassa? Jos syystä tai toisesta et ole tekemisissä liekkisi kanssa, siitä on turha huolestua. Te olette aina yhdessä riippumatta fyysisestä sijainnistanne tai edes siitä puhutteko toisillenne. Hyvin tyypillistä karkuun juoksevalle osapuolelle on vältellä toista, käyttäytyä kuin toista ei olisi olemassakaan. Älä välitä tästä, pahaltahan se tuntuu mutta niin on tarkoituskin. Meillä on sielussa ja mielen syövereissä haavoja jotka vaativat parantumista. Omat ongelmat on käsiteltävä, pahimmat demonit kohdattava ja ennen kaikkea, sinun on oltava onnellinen ihan itseksesi ilman liekkiäsi. Se että toinen osapuoli juoksee karkuun, ei tarkoita, etteikö hän rakastaisi sinua. Kyllä rakastaa, ihan yhtä paljon kuin sinä häntä. Teille hyvin identtinen polku kuljettavana. Kun jokin haaste tulee eteesi, on se sama haaste myös liekilläsi edessä. Äärimmäisen tärkeää on kiinnittää huomiota itseesi ja omiin tunteisiin. Ensimmäinen sudenkuoppa onkin ajatella, että sinä itse ole