Siirry pääsisältöön

Kaksoisliekki Osa 1: Kaksoisliekki, kaksoissielu vai kaksoissäde. Rakkaalla lapsella on monta nimeä

Aika yhden tekevää mitä nimitystä käytämme. Kyse on saman sielun kahdesta puolikkaasta. Jos olet kohdannut omasi, on tämä blogi juuri sinua varten. Suurin osa Suomeksi kirjoitetusta liekkimateriaalista toistelee niitä samoja mantroja ja ovat pääasiassa listauksia siitä mitä kaksoisliekkeys on. Syvällisempää materiaalia ei juurikaan ole. Tämä blogi muuttaa asian, joten tervetuloa mukaan.

Kaksoisliekki, mutta mitä muuta olen?

Ennen kuin aloitan jorinani liekkeydestä, jonka tarkoitus tulee olemaan provosoida sinua, kerron ensin hieman itsestäni. Olen mies, nuori vai vanha? Sitä ei voi tietää. Työelämässäkö? Todennäköisesti tai myös mahdollista että olen yhteiskunnan rahoilla elävä nettitrolli. Vaatekaappia koristaa huippumuoti tai kulahtaneet ysärivaatteet, pidän estetiikasta, älyllisistä keskusteluista, raskaasta liikunnasta (en tosiaan jooga järvenrannalla tai käytä pellavahousuja), olen luonteeltani analyyttinen akateemikko ja individualisti samassa paketissa, kävin yli kymmenen vuotta energiahoidoissa mutta nyt elämä ja ajatukset enemmän vieneet tieteiden puolelle henkimaailman jäädessä taka-alalle. Kohtasin oman liekkini jo useita vuosia takaperin, matka sitä ennen on ollut mielenkiintoista mutta nyt se vasta vauhtia ja kehitystä onkin tuonut tullessaan. Haluan kuitenkin kirjotittaa näkemyksistäni jossa yhdistyy tiede ja henkimaailma sujuvasti yhtenäiseksi kokonaisuudeksi.


Kaksoisliekki, mistä kaikessa on kyse?

Oletan, että tiedät suurin piirtein mistä liekkeydessä on kyse. Jätetään ne perus jargonit siis jauhamatta ja mennään olennaiseen. Mistä liekkimatkassa oikeastaan on kysymys? Se on viiden tähden etuoikeutettu lippu, matka kohti täydellistä ja parasta versiota sinusta itsestäsi. Se on matka kohti sinun uniikkia polkuasi tässä maailmassa. Sinulla on erityislahja, jonka tarkoitus on palvella maailmaa kohti parempaa huomista. Olet ensimmäisten joukossa jotka tulevat näyttämään esimerkkiä uuden ajan elämästä, elämästä joka perustuu vapaututeen, elämään jossa pimeällä ei ole enää sijaa, elämään jossa meillä kaikilla on hyvä olla. Jos palataan taas realimaailmaan, on edellä kuvattuun tilaan ihan helvetin pitkämatka joten työtä on tehtävä ja todella paljon.

Jokainen liekki suhde on täysin uniikki ja se kulkee omia polkujaan. Lainalaisuudet suhteessa ovat joka tapauksessa täysin samat. Kun liekin tapaa, rakastuu häneen silmittömästi. Järkyttävän vahvat ja täysin ennalta kokemattomat tunteet repivät, hellivät, riepottelevat ja ihan kaikkea mahdollista. Koko maailmankuva ja elämä menevät uusisi. Kuulostaako tutulta, jos ei niin kandee poistua tässä kohtaa koska tuhlaat vain aikaasi. Vauva foorumi tarjoaa sulle todennäköisesti mielenkiintoisempaa lukemista, kuin tämä.  Rakkauden suurimmassa huumassa usein toinen lähtee karkuun. Kaksoisliekki suhde triggeröi pahimmat demonit ja ongelmasi pintaan ja se tapahtuu myös toisella. Ainoaksi vaihtoehdoksi jää juosta karkuun, yhteys on myös niin vahva ettei liian matalille taajuuksille virittyneet kehomme sitä kestäisi.

Normaalin agendan mukaan feminiininen puoli lähtee jahtaamaan maskuliinista puolta. Mitä enemmän juokset kiinni, sitä kovempaa toinen menee karkuun. Tarkennuksena tähän kohtaan, feminiiniset osapuolet ovat useimmiten naisia mutta joukossa on myös meitä miehiäkin. Ja se miehen feminiinisyys ei tarkoita mitä naismaisia eleitä, kimittävää puhetapaa tai sukkahousujen käyttöä. No ehkä jollain, en mene vannomaan mutta kyse on pääasiassa energiasta joka ei näy fyysisessä olemuksessa mutta se tuntuu. Tämä kaksoisliekki suhteen karkuun juoksija ja jahtaaja vaiheella on tärkeä tarkoitus, se valmistaa sinua kohti muutosta parhaaseen versioon itsestäsi. Käytä siis aikasi hyvin tässä liekkisuhteen vaiheessa. Käydäänpä vielä hieman tarkemmin läpi sitä mistä tässä kaikessa on kysymys. Tämän jälkeen on helpompi avata ajatuksia siitä, miten tämän ajan voit käyttää parhaiten hyödyksesi.

Vuosisadan rakkaustarinako?

Ihana romanssi, parisuhde täydellisen kumppanin kanssa. Täydellinen paratiisi maanpäällä. Jos ajattelit näin, niin olet aika pahassa kusessa. Kaksoisliekkisuhde suhdetta voidaan kuvata kirsikkana täydellisen kakun päällä. Jos tavoittelet parisuhdetta ja et ymmärrä matkaa ja päämäärää johon tulisi pyrkiä. Jää sinulta saavuttamatta se kaikki täydellinen elämä, mukaan lukien se kirsikka siellä kakunpäällä. Se on ihan ymmärrettävää, että se pippeli siellä pimpissä tuntuu ihan hirveen hyvältä, varsinkin sellaisen ihmisen kanssa ketä kohtaan tunnet ennen kokematon, lähes maagista vetovoimaa. Mitä nopeammin tämän kuitenkin unohdat, sitä nopeamman ne asiat alkavat edistyä oikeaan suuntaan. Jatketaanpa siis tuon karkuun juoksija jahtaaja vaiheen käsittelyä. Tai oikeastaan jatkan sitä seuraavassa kirjoituksessa.

Heräsikö ajatuksia?

Tekee mieli laittaa palautetta? Koska sukuni on kotoisin Savosta, silloin suottaapi olla, että vastaan tai suottaapi olla etten vastaa. kaksoisliekit@gmail.com  

Valo Vilenius

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kaksoisliekki Osa 6: Kaksoisliekkimatkan vaikutuksia elämääsi

Kaksoisliekit kohtaa ja elämäsi ei ole enää entisellään Se kuuluisa kaksoisliekkikohtaaminen on tapahtunut ja elämässä myllertää muutokset. Usein nämä muutokset kuvataan romanttisen kauniina ja rakkauden täyteisenä asiana. Todellisuudessa kyse on Talvivaaran ympäristökatastrofin kaltaisesta täystörmäysestä, jotka onneksi ajan myötä on saatu hallintaa ja kohti kestävämpää kehitystä. kaksoisliekki matkassa on hyvin samanlaiset piirteet, koko homma vaikuttaa yhdeltä jättimäiseltä katastrofilta ylitsepääsemättömine ongelmineen mutta sinnikkäästi työtä tekemällä ne asiat alkavatkin järjestyä ja jokainen uusi päivä ajoittaisine notkahduksineen onkin lopulta parempi kuin edellinen. Kaksoisliekin elämässä alkaa tapahtua muutoksia. Tässä muutama ajatus teille liekkimatkalaisille. 1      Ystäväpiiriin tulee muutoksia On kovin yleistä, että ihmisiä häipyy elämästäsi. Niin toki tapahtuu muutenkin mutta tämä aika ei jätä sinulle enää sellaisia henkilöitä lähellesi ketkä eivät ole oi

Kaksoisliekki Osa 2: Liekkien maalliset ongelmat ja mitä niille pitäisi tehdä?

Kaksoisliekki, oletko hukassa? Jos syystä tai toisesta et ole tekemisissä liekkisi kanssa, siitä on turha huolestua. Te olette aina yhdessä riippumatta fyysisestä sijainnistanne tai edes siitä puhutteko toisillenne. Hyvin tyypillistä karkuun juoksevalle osapuolelle on vältellä toista, käyttäytyä kuin toista ei olisi olemassakaan. Älä välitä tästä, pahaltahan se tuntuu mutta niin on tarkoituskin. Meillä on sielussa ja mielen syövereissä haavoja jotka vaativat parantumista. Omat ongelmat on käsiteltävä, pahimmat demonit kohdattava ja ennen kaikkea, sinun on oltava onnellinen ihan itseksesi ilman liekkiäsi. Se että toinen osapuoli juoksee karkuun, ei tarkoita, etteikö hän rakastaisi sinua. Kyllä rakastaa, ihan yhtä paljon kuin sinä häntä. Teille hyvin identtinen polku kuljettavana. Kun jokin haaste tulee eteesi, on se sama haaste myös liekilläsi edessä. Äärimmäisen tärkeää on kiinnittää huomiota itseesi ja omiin tunteisiin. Ensimmäinen sudenkuoppa onkin ajatella, että sinä itse ole