Siirry pääsisältöön

Kaksoisliekki Osa 16: Miksi kaksoisliekki ei koskaan saa luovuttaa?


Taivashan tosihan on se, että universumi kyllä järjestää lättykestejä tuon tuostakin. Sinulla on lätyt ja universumi leipoo ihan ilmaiseksi. Tai siltähän se usein tuntuu kun pahimpia haavoja nostetaan pintaan ja aletaan parantamaan. Ei universumi pahalla, sun hyväksihän se aattelee näitä juttuja. Niitä kellä on vähän keskivertoa paksumpi lanttu heilumassa siinä hartioitten välissä, pitää välillä leipoa vähän kovempaan kun ei ne muuten meinaa tajua.


” Sä elät elämääs jonkun vitun hevosnaaman kanssa päivästä toiseen ja teidän koko viikon kohokohta on se kun kahisette samanlaisissa tuulipuvuissa sunnuntaina lähikauppaan ostamaan jätskiä ja ennen ysin leffaan veistätte jotain helvetin vihannestikkuja siinä toivossa, että se ne perseet vähän kaventuis ettei tartte Ikeasta lähtee hakee isompaa sohvaa”


Tuossa on oikeastaan tiivistettynä se mitä liekkimatkan keskeyttäjälle on luvassa. Vihannestikuissa ja sunnuntai leffassa nyt sinällään mitään vikaa ole mutta jos ne on parasta mitä elämä voi tarjota niin on se aika köyhää se.

Koko kaksoisliekkeyden tarkoitus on kasvattaa ja kehittää sinusta ihmisenä se mikä sinun todellisuudessa kuulu olla. Toimiston käyrässä istuva Raija 1.0 on aika kevyttä kamaa verrattuna SuperRaija 4.0 versioon joka kääntää miesten päitä Prisma ostoksilla. Raija harjasi koko liekkimatkan loppuun asti ja löysi lopulta Graalin maljan, joka kuplii ja kuohuu 5D elämää. Me ollaan kaikki pienen pieniä siemeniä jotka kasvavat ja kehittyvät ja lopulta me puhjetaan todelliseen kukkaamme ja vasta silloin koko maailma näkee kuinka hienoja ja mahtavia me olemme. Pieniä toukkia joista kasvaa uljailta perhosia isoine siipineen. Vastakuoriutuneita kotkanpoikasia joista ajan myötä kehittyy kilometrien korkeudessa liihottavia taivaiden valtiaita.

Liekkimatkan keskeytyminen tarkoittaa yksiselitteisesti sitä, ettet käsittele ja paranna haavojasi loppuun asti. Saatat jopa kieltää niiden olemassa olon. Valitset helpomman tien kulkea eli jäät 3D elämään asumaan ja olemaan (siellä se saatanan vihannestikkutodellisuus sua vaanii), koska se on yksinkertaisesti helpompaa. Keskeytymiselle on toki inhimilliset syyt, matka on ääriraskas viedä loppuun. Viimeisimpinä tulee monesti vaikeimmat asiat jotka viimeistään nostavat tien niin pystyyn ettei siitä tunnu mitenkään selviävän. Se kuitenkin kannattaa selvittää.


”Mitä jos liekkini keskeyttää matkansa ja jää jumiin mutta minä jatkan”


Jos viet matkasi loppuun, tulee elämäsi takuuvarmasti muuttumaan. Tapauksessa jossa sinä jatkat ja liekkisi ei, teidän energiaside katkeaa ja te katoatte toistenne elämästä lopullisesti. Koska värähtelynne ei ole enää silloin samalla tasolla. Vaikka liekit kokevat samoja asioita ja heillä on yhteinen tietoisuus, he tekevät kuitenkin itsenäiset päätökset siitä mitä elämällään tekevät. Siksi on mahdollista, että toinen jatkaa ja toinen ei. Tästä ei kannata ollaan huolissaan. Elämä 5D tilassa on kaikella tapaa parempaa ja antoisampaa kuin se perus meininki siellä 3D tossujen kanssa. On myös mahdollista, että löydät itsellesi sopivan kumppanin, jos liekkisi jättää matkan kesken. Tai voi olla, ettet koskaan löydä. Sillä ei ole väliä, se on vähän sama kun istut täydellisenä aurinkopäivänä rannalla Mojito kädessä ja sun juomasta puuttuu yksi mintun lehti. Sitä ei edes huomaa.    

Kaksoisliekki ei koskaan saa hylätä tai lopettaa auttamasta toista puoliskoa. Ei koskaan. Ihan sama vaikka sinulle ei puhuta, viesteihin vastata, koskaan soiteta tai olet kuin pelkkää ilmaa hänelle. Sun pitää aina vähintään energiatasolla tsempata ja auttaa omaa liekkiäsi. Valo itse aina ottaa yhteyttä omaan liekkiinsä tasaisen epätasaisin väliajoin. Välillä kuvin, välillä videoin, välillä soitaa tai Whatsappia. Ajoittain näihin ei mitään vastausta tule, joskus tulee. Ei sillä ole väliä. Valo tuntee kun liekki tarvitsee energiaa ja rientää silloin valkealla yksisarvisella paikalle. Poikkeuksellisen paksulla sarvella onkin mukavaa lykkiä energiaa ja jaksamista sinne arkeen. Ei Valo halua mitään muuta kuin sitä, että hänen liekkinsä olisi onnellinen ja voisi hyvin. Ja toivoo ettei se vihannestikkuarki ota yliotetta Valon rakkaasta liekistä ja väännä ihan solmuun.

Hyvät liekkimussukat, käsitelkää haavanne ja palkintonne lunastakaa. Sen jälkeen taivaskaan ole rajana ja teistä tulee todellisia vaikuttajia. Valo Vilenius, tuo kaksoisliekkeyden yksisarvinen jonka tuulenhalkojana toimiva fallosmainen uloke sojottaa keskellä otsaa (ei siis mikään kyrpä vaan se valkoinen taikasarvi). Lähetä Valolle kuva omasta yksisarvisesta (Ei kikkeli kuvia. Kaikenlaisia pervoja sitä on liikenteessä, joten parempi nyt mainita) ja voita liput Kiteellä järjestettävälle ”näin teet maailman parasta pontikkaa” intensiivivalmennukselle. Lisäksi kaikkien osallistujien kesken arvotaan ”valmista kikherneistä kotikiljua kaupunkikodissasi jota vegaaniystäväsikin voi juoda” Ekirjan. Sen jälkeen takaamme, että näet yksisarvisia, menninkäisiä ja tonttuja. Kaksoisliekit@gmail.com

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kaksoisliekki Osa 6: Kaksoisliekkimatkan vaikutuksia elämääsi

Kaksoisliekit kohtaa ja elämäsi ei ole enää entisellään Se kuuluisa kaksoisliekkikohtaaminen on tapahtunut ja elämässä myllertää muutokset. Usein nämä muutokset kuvataan romanttisen kauniina ja rakkauden täyteisenä asiana. Todellisuudessa kyse on Talvivaaran ympäristökatastrofin kaltaisesta täystörmäysestä, jotka onneksi ajan myötä on saatu hallintaa ja kohti kestävämpää kehitystä. kaksoisliekki matkassa on hyvin samanlaiset piirteet, koko homma vaikuttaa yhdeltä jättimäiseltä katastrofilta ylitsepääsemättömine ongelmineen mutta sinnikkäästi työtä tekemällä ne asiat alkavatkin järjestyä ja jokainen uusi päivä ajoittaisine notkahduksineen onkin lopulta parempi kuin edellinen. Kaksoisliekin elämässä alkaa tapahtua muutoksia. Tässä muutama ajatus teille liekkimatkalaisille. 1      Ystäväpiiriin tulee muutoksia On kovin yleistä, että ihmisiä häipyy elämästäsi. Niin toki tapahtuu muutenkin mutta tämä aika ei jätä sinulle enää sellaisia henkilöitä lähellesi ketkä eivät ole oi

Kaksoisliekki Osa 1: Kaksoisliekki, kaksoissielu vai kaksoissäde. Rakkaalla lapsella on monta nimeä

Aika yhden tekevää mitä nimitystä käytämme. Kyse on saman sielun kahdesta puolikkaasta. Jos olet kohdannut omasi, on tämä blogi juuri sinua varten. Suurin osa Suomeksi kirjoitetusta liekkimateriaalista toistelee niitä samoja mantroja ja ovat pääasiassa listauksia siitä mitä kaksoisliekkeys on. Syvällisempää materiaalia ei juurikaan ole. Tämä blogi muuttaa asian, joten tervetuloa mukaan. Kaksoisliekki, mutta mitä muuta olen? Ennen kuin aloitan jorinani liekkeydestä, jonka tarkoitus tulee olemaan provosoida sinua, kerron ensin hieman itsestäni. Olen mies, nuori vai vanha? Sitä ei voi tietää. Työelämässäkö? Todennäköisesti tai myös mahdollista että olen yhteiskunnan rahoilla elävä nettitrolli. Vaatekaappia koristaa huippumuoti tai kulahtaneet ysärivaatteet, pidän estetiikasta, älyllisistä keskusteluista, raskaasta liikunnasta (en tosiaan jooga järvenrannalla tai käytä pellavahousuja), olen luonteeltani analyyttinen akateemikko ja individualisti samassa paketissa, kävin yli kymmen

Kaksoisliekki Osa 2: Liekkien maalliset ongelmat ja mitä niille pitäisi tehdä?

Kaksoisliekki, oletko hukassa? Jos syystä tai toisesta et ole tekemisissä liekkisi kanssa, siitä on turha huolestua. Te olette aina yhdessä riippumatta fyysisestä sijainnistanne tai edes siitä puhutteko toisillenne. Hyvin tyypillistä karkuun juoksevalle osapuolelle on vältellä toista, käyttäytyä kuin toista ei olisi olemassakaan. Älä välitä tästä, pahaltahan se tuntuu mutta niin on tarkoituskin. Meillä on sielussa ja mielen syövereissä haavoja jotka vaativat parantumista. Omat ongelmat on käsiteltävä, pahimmat demonit kohdattava ja ennen kaikkea, sinun on oltava onnellinen ihan itseksesi ilman liekkiäsi. Se että toinen osapuoli juoksee karkuun, ei tarkoita, etteikö hän rakastaisi sinua. Kyllä rakastaa, ihan yhtä paljon kuin sinä häntä. Teille hyvin identtinen polku kuljettavana. Kun jokin haaste tulee eteesi, on se sama haaste myös liekilläsi edessä. Äärimmäisen tärkeää on kiinnittää huomiota itseesi ja omiin tunteisiin. Ensimmäinen sudenkuoppa onkin ajatella, että sinä itse ole