Siirry pääsisältöön

Kaksoisliekki Osa 14: Herkkyys, tuo helvetillinen kirous joka muuttui lahjaksi!


Hyvää pääsiäistä kaikille teille munanhimoisille naarasliekeille ja miksei myös miehille näin tasapuolisuuden nimissä. Kait se munan himoitseminen on ihan ok näinä aikoina sukupuoleen katsomatta. Nykyäänhän erityisen suuressa suosiossa, on erilaiset kevyttuotteet ja näiden siivittämä päätään on nostanut uusi trendi, nimeltään kevythomoilu. Kevythomoilu on heteromiehille suunnattua toimintaa jossa voi harrastaa miestenkeskeistä kivaa ihan julkisesti ilman mitään salailua. Perheenisä voi lähteä esimerkiksi perheen luota muutamaksi tunniksi kevythomoilun pariin ihan samalla tavalla, kuin futistreeneihin tai salille. Kevythomoilusta voi puhua ilman leimautumisen pelkoa, se sopii kaikille, se on täällä tänään. Älä jää paitsi vaan kokeile heti!

Herkkiä miehiä on pitkään luultu ja luullaan edelleen homoiksi. Jotkut naiset, Valo kutsuu heitä nimellä white trash, pitävät herkkyyttä heikkoutena tai jopa epämiehisenä. Machoäijäalfa miesten mielestä herkkyys on myös heikkoutta, tosi mieshän tunnetusti järjestää lättykestit tilanteessa kuin tilanteessa. Luojalle kuitenkin kiitos, yli 30 vuoden odottelun jälkeen, herkkyydelle on viimein alettu antaa sille ansaitsemaansa tilaa miesten maailmassa. Ei vielä siinä määrin kuin pitäisi mutta huomattavasti parempaan suuntaan on menty.

Valo muistelee, ei ehkä niin lämmöllä omia nuoruusaikojaan. Amiksen testohöyryiset finninaamat, kun tuppasivat ottamaan kovasti lämpöä pelkän Valon läsnäolosta. Ja kun sitä länkytystä aikansa kuunteli ja antoi älyllisen verbaliikan viiltää takaisin, niin ei monesti meinannut hyvä heilua. Näillä sankareilla kun se penkki tulos oli reilusti älykkyysosamäärää edellä, vaikkei se 70kg nosto nyt kovin kummoinen suoritus ole mutta sellasille kuustoistakesäsille kuitenkin ihan jees. Siinä oli vaan sitten parempi olla hiljaa.

Samaa nieleskelyä sai jatkaa monessa parisuhteessa aikuisiällä. Jatkuvaa henkistä väkivaltaa joka näppärästi naamioidaan sellaiseen muka hauskaan piilovittuiluun, tahallista riidan haastamista, käsittämätöntä huomauttelua ulkonäöstä, huomauttelua tavoista olla ja elää ja paljon muuta. Joku näpsäkänterävä lukija voisi tässä kohtaa tehdä päätelmän, että Valoahan on vain koulutettu tulevaa varten, niin kuin miehiä nyt usein on koulutettava. Sinällään koulutus onkin oikea sana, kaikkihan on luonnollisesti ollut valmistelua kaksoisliekin kohtaamiseen ja kasvua kohti 5D tilaan.
Mutta mietitäänpä tätä asiaa näiden toisten ihmisten näkökulmasta. He näkivät hiljaisen miehen, joka aina välillä vaipui varjoihin lähes selittämättömistä syistä. Miehen joka ajoittain ei reagoi mihinkään kontaktiin, miehen jonka kaikki seksihalut ovat hävinneet, miehen joka näyttää toimivan todella oudosti ja tavoilla joita on vaikea ymmärtää. Tähän mieheen oli helppo projisoida omat ongelmansa, eihän se koskaan käyttäytynyt agressiivisesti (eli homo) tai huutanut tai mennyt henkilökohtaisuuksiin riitelyssä. Se näytti liian vähän tunnetta joka luonnollisesti tarkoittaa, ettei hänellä mitään tunteita ollut.

Sensorit ovat jatkuvasti päällä ja ympäristöstä tulevaa tietoa otetaan vastaan. Vaikka näyttää siltä että Valo olisi ajoittain offline, kuulee ja näkee hän silti erittäin paljon. Lapsuuden elämä arvaamattomien aikuisten ja alkoholin ympäröimänä herkisti jo syntymästä saadut kognitiiviset kyvyt ja aikuisiällä niitä tietoisesti kehittämällä ympäristön ja ihmisten lukemisesta on tullut toinen natiivi kieli. Herkkyys kanavoitui kaikkialle, herkistää aistit äärimmilleen, mahdollistaa poikkeuksellisten suurien tietomäärien sisäistämisen ja soveltamisen. Lapsena tämä kaikki oli helvettiä, aikuisena se muuttui jumalan lahjaksi ja taivaaksi maanpäällä. 

Kuka tahansa turhautuu, kun keskinäinen ymmärrys ei kohtaa. Tämä on aika normaalia ja kuuluu päivittäiseen elämään. Mutta asioita haluaa eteenpäin, on agressiivisista toimintamalleista luovuttava. Painostamalla saadaan asiat vain entistä enemmän solmuun. Samaa pätee liekkisuhteissa. Jos haluat jonkin asian tapahtuvan, se ei tapahdu pakottamalla tai toista alaspäin painamalla. On annettava tilaa, ymmärrettävä, rakastettava ja oltava kärsivällinen. Kun sinä muutut, muuttuu todellisuus ympärilläsi. Vanhoilla toimintatavoilla ei nykyajan maailmassa enää ole paljoakaan tilaa. Tila käy jatkuvasti ahtaammaksi ja puristus kasvaa. Suurimmat mustapäät ei tätä kestä vaan ne tirskahtavat puhki ja ruudussa lukee en jälkeen ”game over”.  Ne ketkä tämän muutoksen painekattilan kestävät läpi, odottaa huikeat mahdollisuudet, elämä jota ei osannut edes kuvitella, elämä jossa ei tarvitse tarpeetonta paskaa enää kestää vaan sinun annetaan olla ja elää juuri sellaisena kuin olet.

Tällä viikolla on ollut poikkeukselliset energiat. Jotain käsittämätöntä tapahtui Valon kotona. Valo oli jo käymässä nukkumaan ja vahvat energiat sinkoili pitkin makuuhuonetta ja silloin olohuoneen puolelta kuului pamahdus, ikkunan lasi oli rikkoutunut sisäpuolelta. Ihan siis itsekseen, käsittämätöntä. Ikinä tiennytkään, että moinen olisi edes mahdollista. Niin siinä nyt kuitenkin kävi. Vahva muutosenergia on painostanut uudenlaiseen luovuuteen. Vanhat rakenteet on nyt tulleet viimein tiensä päähän ja ne nyt ne jyrätään maan tasalle. Tosin juurikin, sillä tavalla kuin universumi nämä asiat usein hoitaa. Päättäväisesti ja niin lempeästi kuin tilanteen suomissa rajoissa on mahdollista. Universumi ei haluaa satuttaa, se haluaa aina ja vain sinun parastasi.

Valo Vilenius tuo herkkyyden heinäsuopa joka pesee pinttyneimmätkin 3D tahrat pois. Kaksoisliekkeyden johtava saarnamies joka leijonakuninkaan lailla istuu omalla valtaistuinkivellään katsellen maailman menoa. Vaikka Valo on vedetty muutaman viime viikon aikana kirjaimellisesti kölin ali, ei tuo kivellää istuva kaksoisliekkeyden karvapäällikkö hevin heilahda. Transformaatio on vielä kesken. Jos satutte näkemään kylillä sekavan nuorenmiehen punaisissa Vercasen kengissä ja Balmuirin huivissa, ottakaa talteen, tarjotkaa Mojito, taputtakaa selkään ja sanokaa ”hyvin sä pärjäät”. Jos tekee mieli kertoa omia tarinoitaan ne voi toimittaa tuttuun osoitteeseen kaksoisliekit@gmail.com

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kaksoisliekki Osa 6: Kaksoisliekkimatkan vaikutuksia elämääsi

Kaksoisliekit kohtaa ja elämäsi ei ole enää entisellään Se kuuluisa kaksoisliekkikohtaaminen on tapahtunut ja elämässä myllertää muutokset. Usein nämä muutokset kuvataan romanttisen kauniina ja rakkauden täyteisenä asiana. Todellisuudessa kyse on Talvivaaran ympäristökatastrofin kaltaisesta täystörmäysestä, jotka onneksi ajan myötä on saatu hallintaa ja kohti kestävämpää kehitystä. kaksoisliekki matkassa on hyvin samanlaiset piirteet, koko homma vaikuttaa yhdeltä jättimäiseltä katastrofilta ylitsepääsemättömine ongelmineen mutta sinnikkäästi työtä tekemällä ne asiat alkavatkin järjestyä ja jokainen uusi päivä ajoittaisine notkahduksineen onkin lopulta parempi kuin edellinen. Kaksoisliekin elämässä alkaa tapahtua muutoksia. Tässä muutama ajatus teille liekkimatkalaisille. 1      Ystäväpiiriin tulee muutoksia On kovin yleistä, että ihmisiä häipyy elämästäsi. Niin toki tapahtuu muutenkin mutta tämä aika ei jätä sinulle enää sellaisia henkilöitä lähellesi ketkä eivät ole oi

Kaksoisliekki Osa 1: Kaksoisliekki, kaksoissielu vai kaksoissäde. Rakkaalla lapsella on monta nimeä

Aika yhden tekevää mitä nimitystä käytämme. Kyse on saman sielun kahdesta puolikkaasta. Jos olet kohdannut omasi, on tämä blogi juuri sinua varten. Suurin osa Suomeksi kirjoitetusta liekkimateriaalista toistelee niitä samoja mantroja ja ovat pääasiassa listauksia siitä mitä kaksoisliekkeys on. Syvällisempää materiaalia ei juurikaan ole. Tämä blogi muuttaa asian, joten tervetuloa mukaan. Kaksoisliekki, mutta mitä muuta olen? Ennen kuin aloitan jorinani liekkeydestä, jonka tarkoitus tulee olemaan provosoida sinua, kerron ensin hieman itsestäni. Olen mies, nuori vai vanha? Sitä ei voi tietää. Työelämässäkö? Todennäköisesti tai myös mahdollista että olen yhteiskunnan rahoilla elävä nettitrolli. Vaatekaappia koristaa huippumuoti tai kulahtaneet ysärivaatteet, pidän estetiikasta, älyllisistä keskusteluista, raskaasta liikunnasta (en tosiaan jooga järvenrannalla tai käytä pellavahousuja), olen luonteeltani analyyttinen akateemikko ja individualisti samassa paketissa, kävin yli kymmen

Kaksoisliekki Osa 2: Liekkien maalliset ongelmat ja mitä niille pitäisi tehdä?

Kaksoisliekki, oletko hukassa? Jos syystä tai toisesta et ole tekemisissä liekkisi kanssa, siitä on turha huolestua. Te olette aina yhdessä riippumatta fyysisestä sijainnistanne tai edes siitä puhutteko toisillenne. Hyvin tyypillistä karkuun juoksevalle osapuolelle on vältellä toista, käyttäytyä kuin toista ei olisi olemassakaan. Älä välitä tästä, pahaltahan se tuntuu mutta niin on tarkoituskin. Meillä on sielussa ja mielen syövereissä haavoja jotka vaativat parantumista. Omat ongelmat on käsiteltävä, pahimmat demonit kohdattava ja ennen kaikkea, sinun on oltava onnellinen ihan itseksesi ilman liekkiäsi. Se että toinen osapuoli juoksee karkuun, ei tarkoita, etteikö hän rakastaisi sinua. Kyllä rakastaa, ihan yhtä paljon kuin sinä häntä. Teille hyvin identtinen polku kuljettavana. Kun jokin haaste tulee eteesi, on se sama haaste myös liekilläsi edessä. Äärimmäisen tärkeää on kiinnittää huomiota itseesi ja omiin tunteisiin. Ensimmäinen sudenkuoppa onkin ajatella, että sinä itse ole