Siirry pääsisältöön

Kaksoisliekki Osa 9: Minkälainen on Valo Vileniuksen kaksoisliekki?

Valo tapasi liekkinsä 2014 loppuvuodesta täysin yllättävässä ympäristössä. Kello oli aamulla seitsemän, aiheena bisnes ja parisenkymmentä ihmistä ahtautuneena samaan tilaan. Valo istuu tuolillaan, kylki ovelle päin ja tuntee jotain, siellä on todellakin nyt jotain. Kääntää katseen ja pysähtyy. Ei herran jumala sentään, kuka tuo on, miten voi ihminen näyttä tuolta, siis miten voi… Mikä ihmeen vetovoima tässä on, siis ihan käsittämätöntä. Meillä on varmaan 20 vuotta ikäeroa mutta miten toi ulkonäkö onkin niin huumaava, koko olemus on huumaava. Ei ole sitten mitään saumaa tuollaiseen naiseen ikinä, Valo ajattelee. Perse meinaa nousta penkistä ja mennä juttelemaan (Valo ei koskaan lähesty naisia). Pysy paikallaan ja vilkuilee herkeämättä koko puolitoista tuntia tätä kummalista otusta.

Siitä on nyt aikaa kolme ja puolivuotta. Se oli hetki, joka muutti Valon elämän. Nähtiin samoissa piireissä viikoittain muttei edelleenkään juteltu. Sitten tuli se hetki, kun päästiin yhdessä kahville. Perhosia oli ainakin miljarditsiljardia vatsassa. Pari tuntia meni, kuin lentäen ja teki jo mieli suudella siinä hetkessä mutta ei voinut. Liekistä löytyi sisäinen kauneus, kyky nähdä asioita mitä muut eivät näe ja jotain sellaista mitä Valo oli aina etsinyt. Ja kaikki tämä sisäinen maailma yhdistettynä unelmien ulkonäköön. Siitä alkoi pieni viaton viestittely, joka johti huiman kiihtyvällä syklillä seuraavaan ja seuraavaan asiaan. Mitään vastaavaa ei Valo ollut ikinä tuntenut. Halusi vain olla hänen kanssaan, upota siihen maailmaan. Sitten tultiinkin alas ja lujaa.

Ensimmäiset pari vuotta oli todella pahoja. Ensin luuli kuolevansa, sitten sitä alkoi jo oikeasti pelätä ja kun lopulta tuli hetki, että tästähän voi selvitä, niin alkoi jo hahmottaa mitä siellä polun päästä voi löytää. En tiennyt silloin vielä mitään kaksoisliekkeydestä. Valo laitettiin tilaan, jossa oli ilkeä Voldemort puolustamassa kaikilla keinoilla omaansa, omaansa minkä kuvitteli omistavansa. Silloin tämä tuntui kohtuuttomalta, hirveältä, oksettavalta ja ihan kaikelta mahdolliselta. Teki mieli vaan riehua, huutaa ja itkeä samaan aikaan. Miten toinen puoli voi olla tuollaisen ihmisen kanssa yhdessä, eihän niillä ole mitään yhteistä, samoja arvoja, mielenkiinnonkohteita tai mitään. Mitään muuta, kun maallisia kahleita sellainen verkko ympärillä, ettei sieltä niin vain lähdetä.

Asiat saa näin vuosia myöhemmin merkityksensä. Tämä kombinaatio joka matkalle tarjottiin, sai Valon viemäänsä itsensä ihan uusille tasoille. Henkistä kehitystä on tullut rutkasti, osaaminen työelämässä kasvanut huimasti, harrastusten taidot nousseet uusille tasoille ja fysiikka viety kovemmalle levelille kuin koskaan elämässä aikaisemmin, vielä parisen kiloa ja alkaa jo varsalihaksetkin näkyä. Valo on päivitetty 1.0 versiosta 4.0:llaan. Ja ainoa keino saada tämä aikaan oli laittaa kirittäjäksi unelmien ihana nainen, joka on kaikilla tavoilla Valon unelma.

Valo ei ole nähnyt liekkiään kuin kerran viimeisen kahden ja puolen vuoden aikana. Viime kerrasta on puolitoista vuotta. Liekki käytännössä ignorannut Valoa kaikki nämä vuodet. Vastailee kyllä viesteihin ja puheluin, mutta valikoivasti. Totaali pimennossa ei siis eletä ja Valon ja liekin välit ovat lämpimät, rakkaat ja ymmärtäväiset. Asioita on kuitenkin tapahtunut, Valon ja kaksoisliekin välinen energia on muuttunut. Kehityskulku on ollut yhteneväinen, kun Valo on luopunut uskomuksistaan niin silloin oli liekkikin. Kun Valo päästi irti menneestä, päästi liekkikin. Asiat ei tapahdu täsmälleen samalla hetkellä eikä konteksti välttämättä ole sama, mutta seuraus ja teema ovat. Naamioita on riisuttu, kerroksia kuorittu ja vanhaa poltettu nuotiolla taivaan tuuliin. Liekit käyvät samat asiat keskenään läpi lähes synkronoidusti. Tämän vuoksi et voi koskaan odottaa, ainoa vaihtoehto on kehittyä ja mennä eteenpäin. Silloin liekkisikin menee.

Valon liekki on aivan ihana. Ainut ihminen joka näki suoraan mikä Valo on miehiään, ymmärtää, kuuntelee, keskustelee ja on hauska. Henkinen ja älykäs, viisas ja kaunis, luonnollinen ja viehättävä, intuitiivinen ja akateeminen. Kaikkea sitä mitä Valon unelmanainen on. Ja vaikka raskaita asioita on käyty läpi ja katkeroitumisen paikkoja ollut lukuisia. Valo rakastaa tätä naista ehdottomasti ja hyväksyy 100% jos hän haluaa jatkaa elämäänsä nykyisissä puitteissa. Mitään pahaa sanottava Valolla ei liekistä ole, ihana ihminen jolle ei voi toivoa muuta kuin ihania asioita elämään. Valo on saanut niin paljon tästä kaksoisliekkeyden tarjoamasta matkasta. Se oma missio ja polku on löytymässä tai löytynyt. Ollaan siis aika rajoilla tämän kanssa ja varmasti uuttakin on tulossa mutta nyt näkyy jo paljon elementtejä ja hyväksymistä henkisellä tasolla siitä mitä Valo on tullut tänne tekemään. 

Se vaatii uskomattoman kovan prässin, jotta tänne päästiin. Voldemortista Valo ajattelee hyvää, enää ei tunne raivoa ja vihaa. Nämä ovat muuttuneet myötätunnoksi ja ymmärrykseksi. Ei Valo silti tämän kanssa kaljalle välttämättä lähtisi tai iltaa istuisi, sen verran eri maailmoissa eletään, ettei yhteistä puhuttavaan vaan olisi. Se ei kuitenkaan estä ymmärrystä ja myötätuntoa. Valo ymmärtää oikein hyvin miksi hän on käyttäytynyt niin kuin on, se on täysin ymmärrettävää, inhimillistä ja ollut kova paikka hänelle. Kasvua on varmasti sielläkin tapahtunut ja paljon vanhoja asioita on jäänyt taakse ja vielä jätettävä jotta se elämä toden teolla aukeaa. Joten hyvää matkaa sinulle, teille, mitä ikinä teettekin. Niin jatkan minäkin, en tiedä mihin polku lopulta johtaa mutta olen täynnä energiaaa ja intoa seuraamaan sitä. Kaikki muut asiat muuttuivat täysin toisarvoiseksi tämän matkan rinnalla. Sain elämän, sellaisen kun halusin. Nyt on se kakku rakennettu ja sen päälle voi nyt pudotella niitä kirsikoita. Ilman kakkua ne kirsikat olisivat olleet aika mitään sanomattomia.

Vilenius oli tänään lempeällä päällä eikä provokatiivisesti kirjoitellut outoja jorinoitaan. Kerro Valolle kaksoisliekkitarinasi tähän sähköpostiin kaksoisliekit@gmail.com. Rakastakaa liekkejänne, esteitä välissänne ja ihan kaikkea mahdollista.  Valo Vilenius, rakkauden Diasporal joka näkymättömästi vaikuttaa ihmisiin, nostaa suorityskykyä eikä poistu edes kusen mukana posliinille

Valo Vilenius

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kaksoisliekki Osa 6: Kaksoisliekkimatkan vaikutuksia elämääsi

Kaksoisliekit kohtaa ja elämäsi ei ole enää entisellään Se kuuluisa kaksoisliekkikohtaaminen on tapahtunut ja elämässä myllertää muutokset. Usein nämä muutokset kuvataan romanttisen kauniina ja rakkauden täyteisenä asiana. Todellisuudessa kyse on Talvivaaran ympäristökatastrofin kaltaisesta täystörmäysestä, jotka onneksi ajan myötä on saatu hallintaa ja kohti kestävämpää kehitystä. kaksoisliekki matkassa on hyvin samanlaiset piirteet, koko homma vaikuttaa yhdeltä jättimäiseltä katastrofilta ylitsepääsemättömine ongelmineen mutta sinnikkäästi työtä tekemällä ne asiat alkavatkin järjestyä ja jokainen uusi päivä ajoittaisine notkahduksineen onkin lopulta parempi kuin edellinen. Kaksoisliekin elämässä alkaa tapahtua muutoksia. Tässä muutama ajatus teille liekkimatkalaisille. 1      Ystäväpiiriin tulee muutoksia On kovin yleistä, että ihmisiä häipyy elämästäsi. Niin toki tapahtuu muutenkin mutta tämä aika ei jätä sinulle enää sellaisia henkilöitä lähellesi ketkä eivät ole oi

Kaksoisliekki Osa 1: Kaksoisliekki, kaksoissielu vai kaksoissäde. Rakkaalla lapsella on monta nimeä

Aika yhden tekevää mitä nimitystä käytämme. Kyse on saman sielun kahdesta puolikkaasta. Jos olet kohdannut omasi, on tämä blogi juuri sinua varten. Suurin osa Suomeksi kirjoitetusta liekkimateriaalista toistelee niitä samoja mantroja ja ovat pääasiassa listauksia siitä mitä kaksoisliekkeys on. Syvällisempää materiaalia ei juurikaan ole. Tämä blogi muuttaa asian, joten tervetuloa mukaan. Kaksoisliekki, mutta mitä muuta olen? Ennen kuin aloitan jorinani liekkeydestä, jonka tarkoitus tulee olemaan provosoida sinua, kerron ensin hieman itsestäni. Olen mies, nuori vai vanha? Sitä ei voi tietää. Työelämässäkö? Todennäköisesti tai myös mahdollista että olen yhteiskunnan rahoilla elävä nettitrolli. Vaatekaappia koristaa huippumuoti tai kulahtaneet ysärivaatteet, pidän estetiikasta, älyllisistä keskusteluista, raskaasta liikunnasta (en tosiaan jooga järvenrannalla tai käytä pellavahousuja), olen luonteeltani analyyttinen akateemikko ja individualisti samassa paketissa, kävin yli kymmen

Kaksoisliekki Osa 2: Liekkien maalliset ongelmat ja mitä niille pitäisi tehdä?

Kaksoisliekki, oletko hukassa? Jos syystä tai toisesta et ole tekemisissä liekkisi kanssa, siitä on turha huolestua. Te olette aina yhdessä riippumatta fyysisestä sijainnistanne tai edes siitä puhutteko toisillenne. Hyvin tyypillistä karkuun juoksevalle osapuolelle on vältellä toista, käyttäytyä kuin toista ei olisi olemassakaan. Älä välitä tästä, pahaltahan se tuntuu mutta niin on tarkoituskin. Meillä on sielussa ja mielen syövereissä haavoja jotka vaativat parantumista. Omat ongelmat on käsiteltävä, pahimmat demonit kohdattava ja ennen kaikkea, sinun on oltava onnellinen ihan itseksesi ilman liekkiäsi. Se että toinen osapuoli juoksee karkuun, ei tarkoita, etteikö hän rakastaisi sinua. Kyllä rakastaa, ihan yhtä paljon kuin sinä häntä. Teille hyvin identtinen polku kuljettavana. Kun jokin haaste tulee eteesi, on se sama haaste myös liekilläsi edessä. Äärimmäisen tärkeää on kiinnittää huomiota itseesi ja omiin tunteisiin. Ensimmäinen sudenkuoppa onkin ajatella, että sinä itse ole