Siirry pääsisältöön

Kaksoisliekki Osa 11: Miksi asiat on välillä niin vaikeita?


Nokkelimmat lukijat ovat saattaneet tehdä huomioita blogin kirjoittajasta. Valo olisi jotenkin erityisen huumorintajuinen ja hauska mies. Todellisuudessa Valo on lähes kuoleman vakava, hän vain sanoo asiat niin suoraan ettei niitä voi tosissaan ottaa, tai ainakaan miettimättä että onkohan se tosissaan. Valosta liikkuvat naistenmies tarinat on kuitenkin syytä ottaa äärimmäisellä vakavuudella. Niissä ei ole ironiaa, värikynää, vakavuutta, huumoria tai mitään muutakaan ylimääräistä, ne ovat puhdasta faktaa. Valohan tunnetaan eteläsuomessa naisten keskuudessa varsinaisena pikkuhousun kostuttajana. Valo onkin jo vuosia käyttänyt naisten pikkuhousuja ja virtsankarkailun vuoksi pöksyt tuppaavat kastumaan päivittäin.

Kun seisot kaksoisliekkeyden baseballmaila kädessäsi syöttölaatalla ja elämä heittää 160km vauhdilla kulkevaa kierrepalloa kohti sinua, saatat ehkä epäillä pimeiden voimien sabotoivan matkaavasi, universumin henkilökohtaista vittuilua juuri sinulle, jonkun muun vittuilua sinulle tai totaalisen paskaa tuuria joka nyt sattui vaan kohdallesi. Kaksi viimeistä voi periaatteessa olla totta. Joku tosiaan voi vittuilla sinulle tai paskaflaksi nyt vain osui kohdalle. Sattuman vaikutuksia on mahdollista minimoida, sitä kutsutaan elämänhallinnaksi. Hyvillä päätöksillä voi helpottaa matkaa ja saada arki luistamaan huomattavasti paremmin. Paskoja ihmisiäkin sattuu matkallesi ja joskus he purkavat huonoa oloaan sinuun. Ei se kuitenkaan tarkoita mitään henkilökohtaista sinun suuntaasi.

Haluaako sitten universumi tiputella banaaninkuoria eteesi ja hihitellä itsekseen, kun meinaat niihin liukastua? Ei tosiaankaan halua. Universumilla on 100% halu auttaa sinua eteenpäin, kohti 5D tilaa, kohti kaksoisliekkien liittoa, kohti uuden ajan elämää. Universumi ei mitään muuta toivo kuin onnistumistasi. Se tarjoaa sinulle työkalut selvittää asiasi ja siksi niitä kierrepalloja lentää tasaista tahtia, kunnes pääset asioissasi eteenpäin. Tarkoitus ei ole sinua lannistaa tai lyödä maihin, ainoastaan näyttää mikä on pielessä ja ohjata sinut ratkaisemaan asiat. Mitä pidemmälle pääset, sitä vähemmän palloja sinulle syötetään. Myöskään pahoja voimia ei olemassa. Kukaan ei sabotoi matkaasi, sinua vain ohjataan ja opetetaan. Universumi on lempeä, kärsivällinen, rakastava ja haluaa aina ja vain sinun parastasi.

Kun kierrepallot alkavat loppua, on tapahtunut todennäköisesti kaksi asiaa. Olet hyväksynyt roolisi ja näkemyksesi on muuttuneet. Nyt se vittuileva henkilö polullasi ei enää pääse ihonallesi ja saa sinua raivoihisi. Ajatuksesi häntä kohtaan lähteekin myötätunnosta ja ymmärryksestä. Miten voisin auttaa ja purkaus olikin vain merkki minulle hänen haasteestaan. Hänelle on toimitettu apua mutta ei siinä muodossa kuin oletti sen tulevan. Mihinkään vittumaiseen ja ylimieliseen jeesusteluun me kaksoisliekit ei tosiaan lähdetä. Ei aleta esiintymään parempina ihmisinä, henkisen kehityksen mestareina tai oman elämämme lifecoacheina. Nöyryys on säilytettävä ja on löydettävä keinot jotka vastaavat uuden maailman toimintatapoja. Ihmiset ovat kovin huonoja ottamaan vastaan suoria neuvoja ja pääasiassa vain ärsyyntyvät niistä. Yksi absoluuttisesti tehokkaimmista keinoista on näyttää esimerkkiä. Se vaatii tosin täydellistä oman egon roskiin heittämistä ja ”antautumista” viisaudelle.

Me kaksoisliekit ei alennuta lapsellisuuksiin, ylimielisyyteen tai egoistisiin itsekorostuksiin. Kahdesta viimeisestä Valolla on varsin hyvin omakohtaista kokemusta. Yli kymmenen vuotta takaperin nuorimies Valo Vilenius päätyi energiahoitoon jossa kuultuja sanoja ei ole unohtanut vieläkään. ”Kuule Valo, elämäsi tulee oleman huikean hieno ja saavutat kaiken mitä ikinä haluat ja tarvitset. Ennen sitä sinun kuitenkin pitää jotain oppia, muuten sinusta tulee sietämätön kusipää”. Nyt vuosikymmen myöhemmin Valo näkee oikein hyvin mihin ne kaikki kierrepallot johtivat. Jos tämä elämä olisi silloin Valolle annettu, hän todellakin olisi täysin sietämätön, itsekeskeinen, egoistinen mulkku joka käyttäisi kykyjään täysin jonninjoutaviin turhuuksiin. Nyt ne kyvyt on valjastettu palvelemaan muita. Valon elämän tarkoitus on auttaa ihmisiä eteenpäin, olla se arjen supersankari joka ei itsestään huutele, joka väsymättä pienillä teoillaan, esimerkillään ja energiallaan luo parempaa elämää ympärilleen. Oman elämän kustannuksella tämä ei tapahdu vaan maallinen runsaus on vain lisääntynyt ja lisääntynyt Valon ympärillä. Jos niitä maallisia runsauksia olisi ollut menneen kymmenen vuoden aikana saatavilla, onnenpyörä olisi takuulla osunut mulkkusektorin eikä hyvä olisi heilunut.

Todellinen johtajuus on sitä, että olet niin arvokas ympäröivillesi ihmisille, ettei heillä ole kerta kaikkiaan varaa sinusta luopua. Olet korvaamaton ja arvokas mutta et siksi että olisi rikas ja kuuluisa, vaan koska teet ympärilläsi olevista ihmisistä parempia ja autat heitä eteenpäin. Se on todellista johtajuutta.

Valo Vilenius, tuo totuuden taskulamppu jonka valokeila halkoo öisiä taivaita lepakkomerkkiä yötaivaalle heijastaen. Oman elämänsä Batman jonka missiona on luoda valoisa maailma uuden ajan toimintamalleilla ja johtajuudella. Vaikka välillä elämä repsottaa kuin Finlandia-talon marmorilaatat, älä silti huoli, Valo lämmittää aina sydäntäsi. Kaksoisliekit@gmail.com

Valo Vilenius

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kaksoisliekki Osa 6: Kaksoisliekkimatkan vaikutuksia elämääsi

Kaksoisliekit kohtaa ja elämäsi ei ole enää entisellään Se kuuluisa kaksoisliekkikohtaaminen on tapahtunut ja elämässä myllertää muutokset. Usein nämä muutokset kuvataan romanttisen kauniina ja rakkauden täyteisenä asiana. Todellisuudessa kyse on Talvivaaran ympäristökatastrofin kaltaisesta täystörmäysestä, jotka onneksi ajan myötä on saatu hallintaa ja kohti kestävämpää kehitystä. kaksoisliekki matkassa on hyvin samanlaiset piirteet, koko homma vaikuttaa yhdeltä jättimäiseltä katastrofilta ylitsepääsemättömine ongelmineen mutta sinnikkäästi työtä tekemällä ne asiat alkavatkin järjestyä ja jokainen uusi päivä ajoittaisine notkahduksineen onkin lopulta parempi kuin edellinen. Kaksoisliekin elämässä alkaa tapahtua muutoksia. Tässä muutama ajatus teille liekkimatkalaisille. 1      Ystäväpiiriin tulee muutoksia On kovin yleistä, että ihmisiä häipyy elämästäsi. Niin toki tapahtuu muutenkin mutta tämä aika ei jätä sinulle enää sellaisia henkilöitä lähellesi ketkä eivät ole oi

Kaksoisliekki Osa 1: Kaksoisliekki, kaksoissielu vai kaksoissäde. Rakkaalla lapsella on monta nimeä

Aika yhden tekevää mitä nimitystä käytämme. Kyse on saman sielun kahdesta puolikkaasta. Jos olet kohdannut omasi, on tämä blogi juuri sinua varten. Suurin osa Suomeksi kirjoitetusta liekkimateriaalista toistelee niitä samoja mantroja ja ovat pääasiassa listauksia siitä mitä kaksoisliekkeys on. Syvällisempää materiaalia ei juurikaan ole. Tämä blogi muuttaa asian, joten tervetuloa mukaan. Kaksoisliekki, mutta mitä muuta olen? Ennen kuin aloitan jorinani liekkeydestä, jonka tarkoitus tulee olemaan provosoida sinua, kerron ensin hieman itsestäni. Olen mies, nuori vai vanha? Sitä ei voi tietää. Työelämässäkö? Todennäköisesti tai myös mahdollista että olen yhteiskunnan rahoilla elävä nettitrolli. Vaatekaappia koristaa huippumuoti tai kulahtaneet ysärivaatteet, pidän estetiikasta, älyllisistä keskusteluista, raskaasta liikunnasta (en tosiaan jooga järvenrannalla tai käytä pellavahousuja), olen luonteeltani analyyttinen akateemikko ja individualisti samassa paketissa, kävin yli kymmen

Kaksoisliekki Osa 2: Liekkien maalliset ongelmat ja mitä niille pitäisi tehdä?

Kaksoisliekki, oletko hukassa? Jos syystä tai toisesta et ole tekemisissä liekkisi kanssa, siitä on turha huolestua. Te olette aina yhdessä riippumatta fyysisestä sijainnistanne tai edes siitä puhutteko toisillenne. Hyvin tyypillistä karkuun juoksevalle osapuolelle on vältellä toista, käyttäytyä kuin toista ei olisi olemassakaan. Älä välitä tästä, pahaltahan se tuntuu mutta niin on tarkoituskin. Meillä on sielussa ja mielen syövereissä haavoja jotka vaativat parantumista. Omat ongelmat on käsiteltävä, pahimmat demonit kohdattava ja ennen kaikkea, sinun on oltava onnellinen ihan itseksesi ilman liekkiäsi. Se että toinen osapuoli juoksee karkuun, ei tarkoita, etteikö hän rakastaisi sinua. Kyllä rakastaa, ihan yhtä paljon kuin sinä häntä. Teille hyvin identtinen polku kuljettavana. Kun jokin haaste tulee eteesi, on se sama haaste myös liekilläsi edessä. Äärimmäisen tärkeää on kiinnittää huomiota itseesi ja omiin tunteisiin. Ensimmäinen sudenkuoppa onkin ajatella, että sinä itse ole