Siirry pääsisältöön

Kaksoisliekki Osa 10: Kaksoisliekin muistilista parempaan elämään

Muutama muistutus meille liekkiläisille. Kaksoisliekkeys on lahja, ei kirous. Kaksoisliekkeys on taivas ei helvetti. Me ollaan täällä eturintamassa tekemässä uutta maailmaa ja näyttämässä suuntaa. Me ei olla parempia kuin muut, me ollaan itse valittu tämä polku jota kuljemme.
Tässä pari kohtaa muistilistan muodossa teille liekkimussukoille.

1.     Rakasta

Ensisijaisesti itseäsi. Jos et rakasta itseäsi niin ei sitä tee kukaan mukaan. Itserakkaus ei tarkoita itsekkyyttä vaikka välillä ihmiset niin saattaa tulkita. Antamalla itsestäsi muille oman energiasi kustannuksella, et palvele yhtään ketään. Et ystäviäsi, lapsiasi, puolisoasi, liekkiäsi tai ketään muutakaan. Pitämällä huolen omasta itsestäsi rakkaudella, voit takuuvarmasti paremmin. Kukaan, ei kukaan mene edellesi.

 2.     Ymmärrä

Välillä tulee kuraa niskaan ja huolella. Suuttuminen, turhautuminen tai vastaan hyökkääminen ei auta yhtään mitään. Toisen ihmisen ymmärrys ei tarkoita selälle taputtelua vaan tilanteessa on toimittava tilanteen tarvitsemalla tavalla. Joskus asioista voi sanoa suoraan, repivää palautetta ei tietenkään ole suotavaa antaa. On oltava rauhallinen, rakentava, suora ja kunnioittava. Ja pyrittävä huomioimaan toisen henkinen tila sillä hetkellä, asiat on sovitettava toisen energian mukaan ei sinun.

3.      Ole läsnä

Liika menneiden murehtiminen tai tulevasta haaveilu voi olla kohtalokasta. Se ajaa pois nykyhetkestä ja ajaa ihmistä sitku tilaan. Sitten kun on sitä ja tätä niin olen onnellinen. Niinhän se ei toimi, on pyrittävä löytämään siitä hetkessä jossa eletään niitä asioita joista voit olla onnellinen. Keksimällä niitä ei pidä keksiä vaan on oikeasti mietittävä ja tutkittava syvimpiä tunteita. Uusi auto tuntuu mahtavalta ensimmäiset kuukaudet mutta muuttuu sen jälkeen ihan samanlaiseksi, kuin kaikki muutkin. Niin toimii jokainen muukin ulkoinen asia. Meitä liekkejä ajetaankin tilaan missä ulkoinen maailma kääntyy päälaelleen ja sisältä on löydettävä rauha ja onnellisuus. Ole siis läsnä arjessa ja elämässä, muuten se sujahtaa ohi ennen kuin sitä huomaakaan.

4.      Hyväksy

Hyväksy, että elämäsi muuttuu. Sitä on turha vastustella, koska se tulee joka tapauksessa tapahtumaan. Voi olla, että kaverit vaihtuvat, työpaikka lähtee, puoliso tai sinä otat hatkat, umpisuoli puhkeaa tai kumiin tulee reikä ja pulla pamahtaa uuniin. Minkäs sille teet, tilanne on vain hyväksyttävä, että elämäsi tulee radikaalisti muuttumaan. Liekeillä on oma uniikki missionsa ja jos et vielä tiedä mikä se on, se tulee kyllä löytymään. Monet ovat miettineet, että tarkoittaako tämä henkinen matka sitä, että pitää alkaa henkiseksi hoitajaksi. Ei todellakaan pidä, maailma on jo täynnä amatöörejä täysin väärissä ammateissa ja yhtään lisää niitä ei ainakaan henkiselle puolelle tarvita. Valo Vileniuksen oma missio on bisnesmaailmassa. Tätä blogia Valo lähinnä kirjoittelee vähentääkseen omaan päähän kasautuvaa tulvaa tiedosta. Valolla ei ole pienintäkään aikomusta alkaa yksisarvishoitajaksi. Meitä tarvitaan joka puolella, joten työnkuvammekin tulevat, olemaan monimuotoisia. Ei se yhteiskunta integroidu uuteen maailmaan, jos kaikki tekee samaa asiaa.

5.      Pidä mieli kirkkaana

Pää on helppo vetää täyteen viinaa ja olla sen jälkeen tiedottomassa tilassa. Alkoholi turruttaa ja vie ajatuksia pois kivusta, samoin lääkkeet, huumeet ja kaikki muutkin päihteet. Onhan se kivaa välillä kiskoa keittoa siihen malliin, että huppu heiluu oikein huolella. Jatkuvassa käytössä kuitenkin aiheutuu vain lisää ongelmia. Tämähän nyt sinällään mitään uutta tietoa ole, että alkoholi aiheuttaa ongelmia. Muistat vain, että mitä kirkkaampi mieli, sitä hienompi elämä. Ja Valo todellakin tietää mistä puhuu, Valo ei tosin dokaa pahaan oloonsa vaan sen takia, että kunnon bileet ovat aina kunnon bileet. Ulkoporeallas, olutta, bikinityttöjä, musiikkia, sellainen oli Valon vuodenvaihde. Valokin kovasti pimpistä tykkää mutta osaa nykyään kyllä hillitä itseään. Tässä sitä ongelmaa onkin, irtoseksiä ja alkoholia. Seksistä puheen ollen, seuraavassa pari sanaa siitä.

6.      Älä nussi ihan kaikkia

Tosi asiahan on se, että se mela mekossa tuntuu ihan helvetin hyvälle. Olisi kuitenkin hyvä pitää ne pimpit ja pippelit sen verran kurissa, ettei ihan joka hetki oltaisi naimassa aivoja Andromedan galaksiin. Liekkimatkalaisille suositellaan selibaattia, varsinkin feminiinisen energian puoliskoille. Heillä kun on tapana naida kuin pienet kanit ympäri kyliä helpottaakseen pahaa oloaan. Muistathan, että energia ei katso fyysistä sukupuolta. Kunhan vaan sanoin ettet nyt ajattele Valon pitävän kaikkia naisia kiimaisina höyrypäinä jotka lutkailevat ympäri kaupunkia. Kyllä sitä miehetkin tekevät ihan samalla lailla. Pointtina tässä nyt oli se, että nussimisen vaikutukset ovat samankaltaisia, kuin roskaruuan syöminen tai viinan juominen. Se ei tee sinulle hyvää. Jos se liittyy oman olon helpottamiseen, joka johtaa siihen, että asioiden käsittely viivästyy ja kipu jatkuu pidempään.
  
7.      Ole johtaja

Kaikkihan ovat vastuullisia ja tunnollisia silloin kun asiat menevät hyvin. Mutta kun asiat menevät päin vittua, nousee ne todelliset johtajat esiin. Rooli on raskas mutta se täytyy kantaa. Kaksoisliekit ovat niitä jotka seisovat aina viimeisenä paikalla kun kaikki muut ovat luikkineet häntä koipien välissä karkuun ja suuret puheet ovat sulamisvesien muodossa valuneet pitkin viemäreitä. Me ei luovuteta, eikä me kaaduta. Kaksoisliekit ovat rakkauden torakoita joita tallotaan, ammutaan ydinaseilla ja myrkytetään, mutta mihinkään ne eivät häviä. Sitä turpaanottajan roolia onkin usein tarjolla ja isolla kädellä. Kaikki ei ole kuitenkaan valmiiksi kirjoitettu ja tapahdu syystä, myös sitä sattumaan on matkassa. Jotain opetusta niillä kuitenkin monesti on tarjolla. Joten ole johtaja ja näytä paikkasi silloin kun muut eivät siihen pysty. Vaikka sitä paskaa tulisi niskaan kuin Esterin perseestä. Esterin perseestä voisi kirjoitella ihan oman bloginsa mutta jätetään se tässä kohtaan hautumaan tulevaisuutta varten.

8.      Pidä hauskaa

Jos seksiä ei kerta saa harrastaa niin ihan rauhassa voit runkkailla niin paljon kun haluat. Kaksoisliekit ovat ainakin omien kokemuksien mukaan ihan helvetin kiimasta porukkaa, naiset varsinkin. Tai siis kaverit on kertonut Valolle. Valon ympärillä pyöriikin kohtuuttomasti naisia, usein tässä kohtaa äiti tulee herättämään unilta ja pöydässä odottaa äitin valmistama "naisten miehen" aamupala mistä Valo niin kovasti tykkää. Hauskaa voi myös pitää paljon ja monella muullakin tapaa. Kunhan se on jotain sellaista mitä sinä itse haluat tehdä, jotain sellaista mikä saa sinut iloiseksi, energiseksi ja tuntuu omalta jutulta. Valo itse pääsi palaamaan rakkaan harrastuksensa pariin syksyllä yli kymmenen vuoden tauon jälkeen. Ja kivaa on ollut kivojen ihmisten kanssa ja mieli on paljon virkeämpi. 

9.       Katse sisään päin

Pahimmat demonit löytyvät kaikista syvimmistä koloista. Ulkopuolista maailmaa on turha syyttää siitä, että asiat ovat huonosti. Kaivamalla ne syvät demonit esiin, voit vapautua vanhoista kahleista ja lentää uusiin maailmoihin ja seikkailuihin. ”Lennolle” pääsee myös vetämällä kamaa mutta se ei edelleenkään ole suositeltavaa. Voit aina pyytää universumia näyttämään seuraavan kehityspaikkasi, jos tuntuu että olet jumissa ja mietinnässä mitä seuraavaksi tehdä. Sen jälkeen se yleensä hierotaan päin naamaasi ja triggeriä tökitään siihen malliin, että varmasti korvissa soi Popeda ja Yö samaan aikaan, ja se ei tosiaan kivaa ole. (Valo ei missän tapauksessa suositteli näiden kahden yhtyeen samanaikaista kuuntelemista kotioloissa. Temppu on toteutettu ammattilaisten suorittamana ja terveyden hoidon ammattilaisten valvonnassa)


Valo Vilenius, tuo verbaliikan villisika joka luonnonvoimia uhmaten sanoo asioita joita muut eivät tee. Energiajargonin pahin vihollinen, valon blogissa ei leijonaenergiat virtaa tai Merkkurius asetu oppositoon Jupiterin kanssa. Täällä käsitellään elämää raakana, juuri sellaisena kuin se on tarkoitus nauttiakin. Mitään siitä poistamatta, mitään siihen lisäämättä. Lähetä Valolle rakkauden lärvilauta niin vedetään yhdessä elämänmakuiset Kaksoisliekkikännit ja pyöritään energiaövereissä kylpyhuoneen lattialla: kaksoisliekit@gmail.com  

Valo Vilenius

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kaksoisliekki Osa 6: Kaksoisliekkimatkan vaikutuksia elämääsi

Kaksoisliekit kohtaa ja elämäsi ei ole enää entisellään Se kuuluisa kaksoisliekkikohtaaminen on tapahtunut ja elämässä myllertää muutokset. Usein nämä muutokset kuvataan romanttisen kauniina ja rakkauden täyteisenä asiana. Todellisuudessa kyse on Talvivaaran ympäristökatastrofin kaltaisesta täystörmäysestä, jotka onneksi ajan myötä on saatu hallintaa ja kohti kestävämpää kehitystä. kaksoisliekki matkassa on hyvin samanlaiset piirteet, koko homma vaikuttaa yhdeltä jättimäiseltä katastrofilta ylitsepääsemättömine ongelmineen mutta sinnikkäästi työtä tekemällä ne asiat alkavatkin järjestyä ja jokainen uusi päivä ajoittaisine notkahduksineen onkin lopulta parempi kuin edellinen. Kaksoisliekin elämässä alkaa tapahtua muutoksia. Tässä muutama ajatus teille liekkimatkalaisille. 1      Ystäväpiiriin tulee muutoksia On kovin yleistä, että ihmisiä häipyy elämästäsi. Niin toki tapahtuu muutenkin mutta tämä aika ei jätä sinulle enää sellaisia henkilöitä lähellesi ketkä eivät ole oi

Kaksoisliekki Osa 1: Kaksoisliekki, kaksoissielu vai kaksoissäde. Rakkaalla lapsella on monta nimeä

Aika yhden tekevää mitä nimitystä käytämme. Kyse on saman sielun kahdesta puolikkaasta. Jos olet kohdannut omasi, on tämä blogi juuri sinua varten. Suurin osa Suomeksi kirjoitetusta liekkimateriaalista toistelee niitä samoja mantroja ja ovat pääasiassa listauksia siitä mitä kaksoisliekkeys on. Syvällisempää materiaalia ei juurikaan ole. Tämä blogi muuttaa asian, joten tervetuloa mukaan. Kaksoisliekki, mutta mitä muuta olen? Ennen kuin aloitan jorinani liekkeydestä, jonka tarkoitus tulee olemaan provosoida sinua, kerron ensin hieman itsestäni. Olen mies, nuori vai vanha? Sitä ei voi tietää. Työelämässäkö? Todennäköisesti tai myös mahdollista että olen yhteiskunnan rahoilla elävä nettitrolli. Vaatekaappia koristaa huippumuoti tai kulahtaneet ysärivaatteet, pidän estetiikasta, älyllisistä keskusteluista, raskaasta liikunnasta (en tosiaan jooga järvenrannalla tai käytä pellavahousuja), olen luonteeltani analyyttinen akateemikko ja individualisti samassa paketissa, kävin yli kymmen

Kaksoisliekki Osa 2: Liekkien maalliset ongelmat ja mitä niille pitäisi tehdä?

Kaksoisliekki, oletko hukassa? Jos syystä tai toisesta et ole tekemisissä liekkisi kanssa, siitä on turha huolestua. Te olette aina yhdessä riippumatta fyysisestä sijainnistanne tai edes siitä puhutteko toisillenne. Hyvin tyypillistä karkuun juoksevalle osapuolelle on vältellä toista, käyttäytyä kuin toista ei olisi olemassakaan. Älä välitä tästä, pahaltahan se tuntuu mutta niin on tarkoituskin. Meillä on sielussa ja mielen syövereissä haavoja jotka vaativat parantumista. Omat ongelmat on käsiteltävä, pahimmat demonit kohdattava ja ennen kaikkea, sinun on oltava onnellinen ihan itseksesi ilman liekkiäsi. Se että toinen osapuoli juoksee karkuun, ei tarkoita, etteikö hän rakastaisi sinua. Kyllä rakastaa, ihan yhtä paljon kuin sinä häntä. Teille hyvin identtinen polku kuljettavana. Kun jokin haaste tulee eteesi, on se sama haaste myös liekilläsi edessä. Äärimmäisen tärkeää on kiinnittää huomiota itseesi ja omiin tunteisiin. Ensimmäinen sudenkuoppa onkin ajatella, että sinä itse ole