Siirry pääsisältöön

Kaksoisliekki Osa 4: Rekkalastillinen paskaa kun matkasi alkaa

Kaksoisliekit kohtaavat

Hetki kun kohtaat kaksoisliekkisi, aktivoituu elämässäsi prosessi joka alkaa puhdistaa ennennäkemättömällä nopeudelle elämän aikana kertyneitä traumoja, haavoja, pelkoja ja uskomuksia. Ja niitähän meillä riittää. Saattaa joskus käydä niinkin, että yhden ongelman ratkaistuasi oletkin jo ehtinyt kasaamaan kaksi uutta tilalle. Valitettavasti me ihmiset ollaan aika haavoittuvaisia mutta hyvät uutiset on kuitenkin siinä, että suurin osa ongelmista on ratkaistavissa mutta työtä ja epämukavuutta se tulee vaatimaan.

Kaksoisliekin pahin harha-askel

Henkisissä piireissä on usein tapana hoitaa menneitä traumoja erilaisten energia- ja uskomushoitojen kautta. Tässä ei itsellään ole mitään vikaa, aikuisuuden hyvänä puolena on vapaus tehdä mitä haluaa, kunhan vastuunsa kantaa. Olen kuitenkin huomannut ajoittain henkisyyteen liittyvän asian jota olisi syytä tarkastella tarkemmin. Se on sudenkuoppa mihin helposti astuu. Henkisyys on jokaiselle ihmiselle hyvin erilainen asia. Yhdelle se on usko jumalaan, toiselle sielunvaellusta ja edellisiä elämiä ja kolmannelle enkeleitä ja henkiolentoja. Yhdistelmiä, näkemyksiä ja uskomuksia on yhtä paljon kuin meitä ihmisiä täällä on. On siis täysin mahdotonta määritellä mikä on täysin oikein ja mikä väärin. Yhtenäistä on kuitenkin usko korkeampaan voimaan, johonkin näkymättömään, usein johonkin ennalta määriteltyyn ja tarkoituksenmukaisuuteen. Henkimaailmahan ei tunnetusti tunne aikaa ja kaikki mitä meille tapahtuu, on se kuitenkin hyväksi sinun korkeimmalle minällesi.

Mitäs nämä muutama viimeinen lause käytännössä tarkoittaa? Se tarkoittaa tasan sitä, että mitä paskaa elämässäsi ikinä onkaan, olet sen ansainnut. Ja kun aikaa ei tunneta, se kaikki hyvä mitä sinulle on ehkä luvattu, voi venyä ikuisuuteen. Koska kaikki on lopulta sinulle hyväksi. Tämä on aivan järjetöntä ja tämänlaisen uskomuksen hyväksyminen on SINULLE vahingollista. Toisena asiana mainittakoon ”korkeammassa ohjauksessa” oleminen eli viestien vastaanottomainen henkimaailmasta, avun etsiminen tarotkorteista, navigointi elämässä tähtikarttojen avulla, ennustajat ja kaikki muut asiat mitkä tähän samaan kontekstiin liittyy. Ongelma tässä on se, että jos esimerkiksi vastaanotat viestiä henkimaailmasta, vapautat vastuusi omasta elämästäsi jollekkin näkymättömälle. On mahdollista, että se jokin on olemassa mutta täyttä varmuutta siitä ei ole. Tässä takana on hieman sama logiikka kuin jos kävisit kysymässä naapuriltasi jokaisesta elämäsi isosta päätöksestä mitä tulisi tehdä ja toteuttaisit sen tämän jälkeen sellaisenaan. Et varmasti tekisi niin ja jos tekisit, niin metsään mentäisi ja rankasti. Miksi siis vapauttaa vastuusi omasta elämästäsi?

Ihmisen mieli hakee jatkuvasti tukea omille ajatuksilleen ja tällä me haetaan hyväksyntää niille omille asioille elämässämme, oli ne sitten hyviä tai huonoja. Ihmismieli myös vastustaa muutosta, se vastustuksen vahvuus vaihtelee persoonasta riippuen mutta voi olla joskus niin vahva, ettei niistä huonoistakaan asioista olla valmiina luopumaan, koska se luopuminen kivuliasta. Tuetaan omia haitallisia uskomuksia ja ajatuksia ja vastustetaan muutosta, ei kovin hyvät edellytykset kehitykselle. Puhutaan myös sisäisestä äänestä, tiedosta joka on meillä sisällä, se tieto joka tietää mikä minulle on parasta. Tässä on kyse vähän samasta asiasta. Halutaan uskoa siihen omaan totuuteen välittämättä realimaailmassa vallitsevassa tilanteessa tai todellisuudesta. Tottahan toki meidän sisällä asuu tietoa ja viisautta, joiden myötä pystytään tekemään hyviä päätöksiä ja nämä päätökset edesauttavat elämässämme eteenpäin menemistä. Siihen tietoon tulisi kuitenkin suhtautua terveellä kritiikillä. Onko nyt kyse miinojen väistelystä ja totuuden välttelystä vai ihan oikeasti hyvästä asiasta.

En kehota sinua hylkäämään henkimaailmaa. Vain ottamaan 100% vastuun omasta elämästäsi ja tekemään päivittäisessä arjessa pieniä hyviä päätöksiä oman hyvinvointisi edistämiseksi. Jatkuvalla tekemisellä ja työllä ne elämän pienet asiat alkavat korjaantua ja osua paremmin uomiinsa. Ja nämä hetket vie, kohti sitä kaksoisliekkeyden Graalin maljaa. Kaksoisliekki suhteessa ollessamme sitä paskaa nousee pintaan uskomaton määrä ja nämä kaikki olisi käsiteltävä, jotta eteneminen mahdollistuu.

Meillä kaikilla on omat ongelmamme ja haasteemme. Useimmat niistä kuitenkin liittyvät jätetyksi tulemisen pelkoon, riittämättömyyteen, vihaan, mustasukkaisuuteen, pikkumaisuuteen, riippuvuuksiin kuten alkoholiin, huumeisiin, peleihin, seksiin tai oikeastaan mihin tahansa. Näistä asioista mikään ei kuulu matkaan kohti 5D maailmaa. Ne ongelmat mitä mukanasi kannat on paikannettava ja niistä on selvitettävä. Osa kykenee itsenäisesti ratkomaan asioita ja osa tarvitsee apua. Psykologilla käynti ei ollenkaan huono asia. Tärkeintä on kuitenkin olla täysin autenttisen rehellinen itsellesi, ongelmien kieltäminen ja piilottaminen siirtää väistämätöntä vain eteenpäin. Ennemmin tai myöhemmin ne samat asiat ovat taas edessäsi ja todennäköisesti entistä pahempina.

Aihe on tolkuttoman laaja ja monimutkainen. Se pitää sisällään käsittämättömän määrän erilaisia nyansseja ja yksityiskohtia. Vain ja ainoastaan sinä itse voit ratkaista asiasi. Ollaanpa siis rehellisiä itsellemme. Olen runouden kymmenenottelija ja rakkauden katamaraani jossa akateemisuus ja henkisyys yhdistyy yhdeksi ja samaksi. Jos aijot sanoa jotain niin tänne voi lähettää viestiä kaksoisliekit@gmail.com


Valo Vilenius

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kaksoisliekki Osa 6: Kaksoisliekkimatkan vaikutuksia elämääsi

Kaksoisliekit kohtaa ja elämäsi ei ole enää entisellään Se kuuluisa kaksoisliekkikohtaaminen on tapahtunut ja elämässä myllertää muutokset. Usein nämä muutokset kuvataan romanttisen kauniina ja rakkauden täyteisenä asiana. Todellisuudessa kyse on Talvivaaran ympäristökatastrofin kaltaisesta täystörmäysestä, jotka onneksi ajan myötä on saatu hallintaa ja kohti kestävämpää kehitystä. kaksoisliekki matkassa on hyvin samanlaiset piirteet, koko homma vaikuttaa yhdeltä jättimäiseltä katastrofilta ylitsepääsemättömine ongelmineen mutta sinnikkäästi työtä tekemällä ne asiat alkavatkin järjestyä ja jokainen uusi päivä ajoittaisine notkahduksineen onkin lopulta parempi kuin edellinen. Kaksoisliekin elämässä alkaa tapahtua muutoksia. Tässä muutama ajatus teille liekkimatkalaisille. 1      Ystäväpiiriin tulee muutoksia On kovin yleistä, että ihmisiä häipyy elämästäsi. Niin toki tapahtuu muutenkin mutta tämä aika ei jätä sinulle enää sellaisia henkilöitä lähellesi ketkä eivät ole oi

Kaksoisliekki Osa 1: Kaksoisliekki, kaksoissielu vai kaksoissäde. Rakkaalla lapsella on monta nimeä

Aika yhden tekevää mitä nimitystä käytämme. Kyse on saman sielun kahdesta puolikkaasta. Jos olet kohdannut omasi, on tämä blogi juuri sinua varten. Suurin osa Suomeksi kirjoitetusta liekkimateriaalista toistelee niitä samoja mantroja ja ovat pääasiassa listauksia siitä mitä kaksoisliekkeys on. Syvällisempää materiaalia ei juurikaan ole. Tämä blogi muuttaa asian, joten tervetuloa mukaan. Kaksoisliekki, mutta mitä muuta olen? Ennen kuin aloitan jorinani liekkeydestä, jonka tarkoitus tulee olemaan provosoida sinua, kerron ensin hieman itsestäni. Olen mies, nuori vai vanha? Sitä ei voi tietää. Työelämässäkö? Todennäköisesti tai myös mahdollista että olen yhteiskunnan rahoilla elävä nettitrolli. Vaatekaappia koristaa huippumuoti tai kulahtaneet ysärivaatteet, pidän estetiikasta, älyllisistä keskusteluista, raskaasta liikunnasta (en tosiaan jooga järvenrannalla tai käytä pellavahousuja), olen luonteeltani analyyttinen akateemikko ja individualisti samassa paketissa, kävin yli kymmen

Kaksoisliekki Osa 2: Liekkien maalliset ongelmat ja mitä niille pitäisi tehdä?

Kaksoisliekki, oletko hukassa? Jos syystä tai toisesta et ole tekemisissä liekkisi kanssa, siitä on turha huolestua. Te olette aina yhdessä riippumatta fyysisestä sijainnistanne tai edes siitä puhutteko toisillenne. Hyvin tyypillistä karkuun juoksevalle osapuolelle on vältellä toista, käyttäytyä kuin toista ei olisi olemassakaan. Älä välitä tästä, pahaltahan se tuntuu mutta niin on tarkoituskin. Meillä on sielussa ja mielen syövereissä haavoja jotka vaativat parantumista. Omat ongelmat on käsiteltävä, pahimmat demonit kohdattava ja ennen kaikkea, sinun on oltava onnellinen ihan itseksesi ilman liekkiäsi. Se että toinen osapuoli juoksee karkuun, ei tarkoita, etteikö hän rakastaisi sinua. Kyllä rakastaa, ihan yhtä paljon kuin sinä häntä. Teille hyvin identtinen polku kuljettavana. Kun jokin haaste tulee eteesi, on se sama haaste myös liekilläsi edessä. Äärimmäisen tärkeää on kiinnittää huomiota itseesi ja omiin tunteisiin. Ensimmäinen sudenkuoppa onkin ajatella, että sinä itse ole